Izvedba programa za celostni razvoj otrok v OŠ

Na OŠ Majde Vrhovnik je od septembra do decembra 2017 potekal pilotni projekt, ki je bil sofinanciran s strani Mestne občine Ljubljana, OŠ Majde Vrhovnik in Inštituta Satori. Izvedli smo ga v obliki dveh sklopov, ki smo jih izvajali enkrat tedensko v času treh mesecev, in sicer:

 

PROGRAM ZA OSEBNI RAZVOJ OTROK V OŠ za starostno skupino od 1. do 4. razreda OŠ

DISOCIACIJA V PSIHOTERAPIJI - webinar 7.2.2019 ob 17 - 19.30h

Predavatelj: Mario C. Salvador iz Španije, klinični psiholog in psihoterapevt 

Na spletnem seminarju bo avtor na kratko pojasnil fenomen klinične disociacije, značilnosti nevronskih povezav (raziskovanje med ne-disociativnimi in disociativnimi) in nekaterimi principi zdravljenja.

Webinar je namenjen psihoterapevtom in drugim strokovnjakom s področja duševnega zdravja, ki se ob svojem delu s klienti srečujejo z disociacijo in s tem povezanim fenomenom.

Webinar bo potekal v angleškem jeziku.

O PREDAVATELJU:
Mario C. Salvador je specialist klinične psihologije s trideset leti izkušenj. Je učitelj in supervizor integrativne psihoterapije v okviru Mednarodne zveze za integrativno psihoterapijo (IIPA www.integrativeassociation.com) ter učitelj in supervizor transakcijske analize s statusom PTSTA v okviru Mednarodne in Evropske zveze za transakcijsko analizo (ITAA in EATA). Je tudi učitelj in supervizor iz metode Brainspotting ter supervizor iz metode EMDR (Eye Movement Desenzitization and Reprocessing) v okviru Evropske zveze za EMDR. Mario C. Salvador je direktor Inštituta za integrativno psihoterapijo in Brainspotting (ALECES) ter predsednik Španskega združenja za Brainspotting. Kot učitelj poučuje v Španiji, Braziliji, Italiji, Sloveniji, Avstriji in Ekvadorju. Je avtor knjige Beyond the Ego; Finding our Essential Being Through the Healing of Trauma, Eleftheria Publisher, Barcelona 2017, soavtor knjige The Power of Brainspotting, Asanger publish, 2018 ter številnih člankov o travmi in uporabi prisotnosti v procesu zdravljenja.

KDAJ: Webinar bo potekal v četrtek 7. 2. 2019 od 17:00 do 19:30.
Ob prijavi prejmete navodila za spremljanje webinarja.

 

PRIJAVE:
Kotizacija za webinar znaša 50 EUR na osebo.
Prijavite se tako, da nam e-mail z izpolnjeno prijavnico pošljete na naslov: brainspottingslovenia@gmail.com
Ob prejemu prijavnice boste prejeli račun za nakazilo kotizacije.
Po prejemu plačila kotizacije plačila ne vračamo, lahko pa se izobraževanja namesto vas udeleži druga oseba (ki jo najdete sami). Na webinar ste prijavljeni takrat, ko je vplačana celotna kotizacija.
Prijave zbiramo do 21.1.2019. Izobraževenje bo izvedeno, če bo dovolj prijav. V nasprotnem primeru vam že vplačano kotizacijo vrnemo. Število mest je omejeno. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali vrstni red
prijavljenih.

 

 

Inštitut za izobraževanje, raziskovanje in psihoterapijo travme – Brainspotting
Sabina Gombač
Mina Paš
Jana Potočnik
Tamara Trobentar

PROGRAM ZA RAZVIJANJE IN SPODBUJANJE KREATIVNIH POTENCIALOV za starostno skupino od 5. do 9. razreda OŠ

INŠTITUT SATORI, Inštitut za psihoterapijo in svetovanje
TR: IBAN SI56 6100 0001 3448 427  DŠ: 78367433  Matična: 3369242999

©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com